Comments on: Hyper-V VM’s missing in Windows 10 (Insiders Build, Slow Ring) https://blog.hompus.nl/2015/10/20/hyper-v-vms-missing-in-windows-10-insiders-build-slow-ring/ Because I like to share knowledge Tue, 03 Jan 2017 18:49:25 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 By: Michaël Hompus https://blog.hompus.nl/2015/10/20/hyper-v-vms-missing-in-windows-10-insiders-build-slow-ring/#comment-186 Tue, 27 Oct 2015 06:03:15 +0000 http://blog.hompus.nl/?p=534#comment-186 Yes, that should work too. I was too lazy to launch 2 other applications. 😉

]]>
By: Craig Blaikie https://blog.hompus.nl/2015/10/20/hyper-v-vms-missing-in-windows-10-insiders-build-slow-ring/#comment-185 Sat, 24 Oct 2015 00:17:53 +0000 http://blog.hompus.nl/?p=534#comment-185 Thanks for the post, the above solution worked with modifications. I used regedit to adjust the CurrentVmVersion value to 6.2 (was 6.1) and the Services control pane to stop and restart Hyper-V Virtual Machine Management Service.

]]>
By: Charles Teague https://blog.hompus.nl/2015/10/20/hyper-v-vms-missing-in-windows-10-insiders-build-slow-ring/#comment-184 Wed, 21 Oct 2015 17:27:49 +0000 http://blog.hompus.nl/?p=534#comment-184 I have a Windows 10 PRO host build. It was updated overnight. I have 3 hyper-v instances hosted on it, 2 Win 8.1 Enterprise builds and 1 Win 10 Enterprise build. When I came in this morning both the Win 8.1 builds are up and running fine, but the Win 10 build is gone, no where to be found. When I run the Get-VM powershell command, it doesn't show it either.

]]>